European Film Challenge е заедница на љубители на европскиот филм желни да го доживеат киното од првиот ред преку содржини од зад сцената, филмски препораки и екслузивен пристап до европските филмови и првокласните филмски фестивали. Дајте ѝ ја главната улога на публиката и публиката ќе стане главна.

ПОВЕЌЕ ИНФО

ПРЕДИЗВИК

Гледај 10 европски филмови за 10 недели и победи во предизвикот.

УЧЕСТВУВАЈ

ФИЛМОВИ ОД ПРЕДИЗВИКОТ

Колекција на посебно избрани европски филмови во кои можеш да уживаш благодарение на нашиот најголем алгоритам: филмофилите.

Оди на препорачани филмови

ЗАЕДНИЦА НА ФИЛМОФИЛИ

Филмски прегледи, настани, подкаст, предизвици и новости. Водич за опстанок на филмофилите со филмовите од европската кинематографија што мора да ги знаете.

ЗАЕДНИЦА