Hana Babić pobjednica je foto-finiš utrke European Film Challeng-a

Pobjednica posljednjeg nastavka ovosezonske trilogije European Film Challeng-a je Hana Babić. Najspretnija i najsretnija takmičarka do glavne nagrade - paket Premium Cinema at Home Experience, došla je izborivši se u veoma jakoj konkurenciji ljubitelja filma.

Još tokom prošlog kruga pomislili smo kako će biti teško nadmašiti uzbuđenja i neizvijesnost, koji su nas pratili do samog proglašenja pobjednika. Ali, to se upravo dogodilo u ovom izazovu, u kojem su se do samoga kraja za pobjedu borila četiri sjajna takmičara, a presudne za pobjedu su bile nijanse i to u foto-finišu takmičenja.

Ovosezonsko druženje uz European Film Challeng završavamo u odličnom raspoloženju, a razlog tome jeste sve veći broj učesnika koji se s nama igraju, što izazov iznova čini uzbudljivijim i zabavnijim. Ovo nam daje čvrsto obećanje da ćemo zajedno uživati i u narednim izdanjima EFC-a, koje za ljubitelje filma priređuje Udruženje filmskih radnika BiH, uz podršku MEDIA fonda (Creative Europe).

Do tada želimo da uživate u što većem broju sjajnih filmskih ostvarenja, te da spremno dočekate novo izdanje EFC-a, o kom ćete više informacija moći pronaći na našoj web, te FB stranici.