Pobjedu u foto-finišu EFC-a odnijela je Zorica Oljača!

Dobili smo prvu pobjednicu ovosezonskog izdanja European Film Challenga. Nakon uzbudljive i neizvijesne borbe između dva takmičara iz Banja Luke, a u foto-finišu pobjedu je ipak ostvarila Zorica Oljača.

Udruženje filmskih radnika u FBiH šalje iskrene čestitke pobjednici, koja će u februaru naredne godine uživati u svim čarima prestižnog filmskog festivala u Berlinu. Svim ostalim učesnicima, i onima koji će to tek postati, šaljemo poziv za druženje u drugom ovosezonskom krugu EFC-a, koji nas očekuje početkom naredne godine.

Ovu jedinstvenu filmsku priču Udruženje filmskih radnika u FBiH, uz podršku MEDIA fonda (Creative Europe) za sve ljubitelje sedme umjetnosti sprema već petu godinu za redom, a u ovoj filmskoj pustolovini uz nas su od samog početka medijski partneri RSG i Antena Sarajevo.

Budite i vi dio ove filmske sage, osvojite neku od vrijednih nagrada i zabavite se sa nama u nekom od narednih krugova EFC-a. Sve aktuelnosti vezane za European Film Challenge možete pronaći na web stranici www.europeanfilmchallenge.eu. ili putem naših društvenih mreža.

Do narednog druženja, ekipa EFC-a vam želi sretne novogodišnje praznike!